Om oss

Välkommen till Elfviks Ridskola, en personlig ridskola i en fantastisk miljö! Här lever våra hästar ett riktigt hästliv i en modern lösdriftsanläggning (läs mer om active stables här).
I anslutning till lösdriften ligger stallet med skötselplatser, spolspilta, sadelkammare, tvättstuga, wc, klubbrum och kontor. Från stallet går du direkt in i ridhuset, som är 20 x 60 m. Utanför stallet finns även en belyst ridbana på 23 x 60 m. Utöver detta finns fantastiska ridvägar som sträcker sig hela vägen genom Elfviks- och Långängens naturreservat.

På Elfviks Ridskola är vi måna om våra hästar- vi vill därför att du räknar med att spendera minst en timme i stallet utöver din ridtid.

Elfviks ridskola drivs av Anna och Botti AB, organisationsnummer 559062-6429.

Vi samarbetar med Lidingö Ryttarförening, www.lidingorf.se

Botilda Levin

Botilda Levin är Diplomerad ridlärare  med hippologexamen. Botti har 37 år i sadeln och har tidigare arbetat på Lidingö Ridskola, Köpings ridklubb, Ridskolan Stockby, Stockholms Ridhus, Djurgårdens ridskola och Järfälla Ridcenter. Botti har tidigare drivit ridskolan på Elfvik i sex år 2003-2009 och för andra gången sedan 2016.  

Kerstin Odhelius stallchef

Anna-Carin Janson Ridlärare ons, Hippolog

Malin Lindqvist Ridlärare mån lö

Marika Janson Ridlärare privatlektioner, kurser söndagar

Katja Linderberg Ridlärare mån

Johanna Mindus stallpersonal, stallvärdinna torsdagar

Micki Degerth stallpersonal lördagar

Amanda Broden stallvärdinna tis, ons, lö